SonoScape E2

Az E2 Color Doppler ultrahang készülék, mely kompakt és divatos megjelenésével bőven túlmutat az elvárásokon.

Kielégíti az általános radiológia, a szülészet-nőgyógyászat, urológia, endokrinológia valamint sürgősségi betegellátás támasztotta igényeket miközben a Color képalkotás hatékony segítséget nyújt a diagnózis pontos megállapításához.

Letölthető SonoScape E2 prospektus itt.


Leírás

Automatikus képoptimalizálás

Egyetlen gomb megnyomására automatikusan beállítja és optimalizálja a vizsgálófej által vett jelekből alkotott képet, így időt takarít meg a paraméterek beállításával. Ezenkívül az automatikus fókuszálással a fókuszterület a ROI ablak mélységét követi, a szkennelési mezőben mozgatja, így a felhasználónak kiváló képminőséget biztosít a kívánt területen.

Automatikus kalkulációk

Az E2 automatikus számításokat biztosít a diagnosztika megbízhatóságának növelése érdekében, és időt takarít meg a betegekkel való kommunikációra.

Az Auto IMT az atheroszklerózis kezdetének meghatározásához nyújt információt, az érfal középső rétegének automatikus vastagságmérésének lehetőségével.

Az automatikus görbe körülrajzolás biztosítja a felhasználók számára az érzékeny és pontos görbe körülrajzolást, ami segíti a kézi rajzolás hibáinak csökkentését és a számítási eredményét azonnal megadja, akár élő képen valós időben ütésről-ütésre.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SonoScape E2” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük