SonoScape S40

Az új, forradalmi platformra épített, a SonoScape képalkotó technológiáit és nagyszerű ergonómiai kialakítását kombináló S40 a SonoScape S sorozatának új standardját képviseli, mely a képalkotó teljesítményt a legmagasabb szintre emeli, és a legigényesebb klinikai igényeket is kielégíti, jelentősen növelve az ultrahang készülék értékét.

Elkötelezettek vagyunk az innovatív képalkotó képességek iránt, hogy Ön nagyobb magabiztossággal dönthessen és praxisát új irányokban bővíthesse.

Letölthető SonoScape S40 prospektus itt.


Leírás

Részletes leírás

  • Összetett térbeli képalkotás: Az összetett térbeli képalkotás több lines of sight-ot használ fel az optimális kontrasztfelbontás, a szemcsecsökkentés és a határfelismerés érdekében. Így válik az S40 ideális eszközzé a felületi és az alhasi képalkotás számára, tisztább képet és jobb szerkezeti folytonosságot biztosítva.
  • Impulzus inverziós harmonikus képalkotás: A harmonikus jelek teljes mértékben, az akusztikai információ csökkenése nélkül maradnak meg, amely lehetővé teszi az S40 számára a részletgazdag képalkotást és a kontrasztfelbontás javítását a zaj és a háttérzavar csökkentésével a finom elváltozások, a belső szervek vagy az erek megjelenítésekor.
  • A μ-Scan valós idejű képalkotó algoritmust használ a szemcsék és a mellékzörejek csökkentésére, kiemelve a szövethatárokat a különböző területek közötti diszkontinuitás korrekciójával, lehetővé téve a valós szövetinformációk tökéletesebb megjelenítését.
  • Auto-adaptív képalkotó folyamat: Képes az akusztikai sebesség automatikus beállítására a különböző tartományokban, így növelve a felbontást és a kontrasztot.

 

Kardiológia

A kiterjesztett fizikai csatornákkal, dedikált kardiovaszkuláris transzducerekkel és professzionális mérési eszközökkel az S40 képessé teszi az orvosokat a kardiovaszkuláris területen való gyors és pontos diagnózisállításra és a páciensek számára a lehető legjobb kezelés nyújtására.

Anatómiai M mód

Ez a fejlett kardiológiai technológia három, egyidejűleg bármilyen pozícióba és szögbe beállítható kurzorral rendelkezik. Az S40 tökéletes megoldást kínál az egy páciensre fordított idő csökkentésére, miközben a standard kardiológiai funkciók mellett diagnosztikai pontosság is megmarad, minden információt összegyűjtve még a nehezen vizsgálható helyzetekben is, amikor nehéz a szív pozícionálása.

Stress Echo

A Stress echo a 2D-s echokardiográfia és a fizikai vagy farmakológiai stressz kombinációja, mellyel meghatározható, hogy a szívizom hogyan reagál a stresszhatásokra, és főleg koszorúér-betegség diagnosztizálására valamint értékelésére használják. Az S40 Stress echo csomagja az integrált és könnyedén programozható felülettel az Ön igényeire szabható, szolgáltatásai pedig hozzájárulnak a munkafolyamat leegyszerűsítéséhez a wall motion scoring és a leletezés során.

Szöveti Doppler képalkotás

Az S40 szöveti Doppler képalkotó funkcióval rendelkezik, amely gondoskodik a sebességről és más klinikai információkról a miokardiális funkcióknál, megkönnyítve az orvosok számára a különböző szívrészek mozgásának az analizálását és összehasonlítását.

Intima-media vastagság

A carotis intima-media vastagságának automatikus mérése széles körben használt funkció. Ami az S40-et kiemeli, az az azonnali és pontos közép és maximum index biztosítása egyetlen gombnyomással.

Általános felhasználás

Az S40 átfogó szülészet-nőgyógyászati megoldásokat nyújt a kiváló endovaginális illetve magzati képalkotáson keresztül mind 2D-ben, mind 4D-ben.

Valós idejű 3D (4D)

Kiterjesztett fizikai csatornáival és új platformjával az S40 mind képminőségben, mind frissítési sebességben megfelel a SonoScape S sorozata által felállított új standardoknak. A nagy képkockasebességnek és fejlett technológiáinak köszönhetően az S40 4D képalkotása könnyedén közvetíti a magzat finom mozgását valamint átfogó 4D adatgyűjtést, -renderelést és utófeldolgozást tesz lehetővé.

Az S40 kifejezetten széles körben használható képalkotó rendszer, mely megfelel napjaink legnagyobb kihívásainak is, a mély alhasi, vaszkuláris vizsgálatoktól a felületi apró részek vizsgálatáig.

Elasztográfia

A SonoScape S40 új módszerrel támogatja az orvosokat a szövetrugalmasság felmérésében. A szöveti válaszok különbségeit az elasztográfiai algoritmusok való időben érzékelik és grafikusan meg is jelenítik, ami kifejezetten hasznos lehet az emlő, a pajzsmirigy vagy a váz- és izomrendszer elemzésénél.

Panoráma képalkotás

Az S40 képes valós idejű panoráma képalkotásra a nagyméretű szervek esetében a mérés és a diagnosztikai hatékonyság megkönnyítése érdekében, gyors és pontos információt szolgáltatva a léziók elhelyezkedéséről.

Trapezoid képalkotás

A látómező 30%-os növelésével a trapezoid képalkotás kiterjeszti a szkennelési képességeket a nagy elváltozásokra is.

Szülészet-nőgyógyászat

A legújabb transzducer technológiáknak, mint a nagy sűrűség és sávszélesség, valamint az innovatív képalkotó technológiáknak köszönhetően az S40 kivételes minőségű képalkotást tesz lehetővé mind a közeli, mind távoli területek vizsgálata esetén, nagyban növelve a felbontást és a penetrációt a jobb diagnosztikai megbízhatóság érdekében.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SonoScape S40” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük