SonoScape S50

Ragaszkodva a tökéletes képminőséghez, a SonoScape újonnan bemutatott S50 készüléke átfogó, frissített platformra épül, így válva korszakalkotó ultrahang rendszerré.

Erős, egykristályos vizsgálófejekkel, figyelemre méltó 4D funkciókkal és intelligens munkafolyamatokkal rendelkezik, melyeknek köszönhetően tökéletesen megfelel az általános képalkotás változó igényeinek.

A rendkívüli szoftverrel és hardverrel ellátott S50 kiegyensúlyozott kialakítású mind belül, mind kívül. A gyors érintőképernyő, üzemmód kapcsoló és tárolási műveletek új standardot állítanak fel az átláthatóság és a rugalmasság terén.

Letölthető SonoScape S50 prospektus itt.


Leírás

Részletes leírás

  • 21.5”-os LED monitor
  • Szuperérzékeny érintőképernyő
  • Rugalmasan beállítható vezérlőpanel
  • Szélessávú egykristályos vizsgálófej hasi és kardiológiai vizsgálatokhoz
  • Beépített gélmelegítő
  • Wi-Fi csatlakozás

Vizsgálófejek

A SonoScape S50 szélessávú egykristályos vizsgálófejjel rendelkezik hasi és kardiológiai vizsgálatokhoz, amely nagyban javítja a jel-zaj arányt és lenyűgöző képeket rögzít nagyobb felbontással és gazdagabb részletekkel. A hagyományos vizsgálófejekkel összehasonlítva az egykristályos fej sokkal jobb akusztikus energiakonverziós kapacitású, ami jobb teljesítményt és hosszabb élettartamot jelent.

Technológiák

A SonoScape S50 új képalkotó motorja jelentősen optimalizálja a képalkotás teljesítményét, különösen a 3D/4D képalkotás sebességét és kényelmét. A kiváló térfogat teljesítmény kiemeli az S50-et a térfogat képalkotás területén és drámaian javítja a diagnosztikai magabiztosságot.

Inverzió 4D

Az Inverzió 4D a vaszkuláris és cisztás struktúrák még alaposabb értékelését teszi lehetővé a megfigyelt terület anatómiájának háromdimenziós, lenyomatszerű térfogatát hozva létre.

S-Live

Az S-Live az apróbb anatómiai tulajdonságok részletes megjelenítését segíti, így téve lehetővé az intuitív diagnózist valós idejű 3D képekkel és támogatva a páciens kommunikációt.

S-Depth

Az S-Depth automatikusan kijelzi a közel-távol kapcsolatot a vizsgálófejtől a célig, egy okosan megtervezett színkóddal megjelenítve azt. Ez segíti az orvosokat a térbeli kapcsolat megítélésében a valós idejű 3D képeken.

C-Xlasto elasztográfia

A SonoScape egy hatékony módszerrel látta el az S50 ultrahangot, hogy támogassa az orvosokat a szövetrugalmasság felmérésében. A szöveti reakciók közötti eltérések valós időben kerülnek felismerésre és megjelenítésre az elasztográfiai algoritmusok által, különböző grafikus ábrázolásban. Ez különösen mell, pajzsmirigy és mozgásszervi struktúrák analizálásakor lehet hasznos.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SonoScape S50” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük