SonoScape S8

Az S8-at mérnökeink hihetetlenül könnyűnek, de erőteljesnek alkották meg. Bár nagykapacitású beépített Li-ion akkumulátorral és két aktív vizsgálófej-csatlakozással rendelkezik, az S8 mégis vékony és kompakt maradt, ezzel biztosítva, hogy bárhol és bármikor rendelkezésre álljon.

Letölthető SonoScape S8 prospektus itt.

 


Leírás

Részletes leírás

 • A 15″-os, tükröződésmentes képernyő tiszta képet ad bármely szögből
 • 2 univerzális vizsgálófej-csatlakozó a fejek vizsgálat közbeni gyors cseréjéért
 • Számtalan csatlakozási felület: DICOM 3.0, USB port, VGA, S-video és EKG
 • Beépített Li-ion akkumulátor a folyamatos vizsgálat érdekében több, mint egy órán át
 • A kecses és kompakt kocsi segítségével az S8 hagyományos ultrahang készülékként is használható.

Élvonalbeli tulajdonságok

Az S8 egy teljes értékű, hordozható Color Doppler készülék a SonoScape-től új, erős és könnyű kialakítással, hogy minden nagyteljesítményű alkalmazási igényét kielégítse, kezdve a kiemelkedő térbeli képmegjelenítő képességekkel rendelkező 4D-től a kardiovaszkuláris vizsgálatokig, beleértve a felnőtt és gyermek multi-plane TEE-t (Transesophageal Echocardiography).

Kitűnő képalkotási minőségével és hatékony munkavégzésével – mely eddig csak a csúcskategóriás rendszerekre volt jellemző – rendszerünk kimagasló értéket biztosít felhasználóinak világszerte.

 • Teljes képalkotó tudás: 2D THi-val, Color M, CDFI, PDI, PW, HPRF, CW
 • Kardiovaszkuláris fejek teljes skálája: felnőtt és gyermek TEE, phased array, gyermek phased array, nagyfrekvenciás lineáris array
 • Nagyfelbontású szélessávú vizsgálófejek támogatása
 • Beépített csúcstechnológiai megoldások: µ-Scan, B-steer, Multiplebeam processing és 4D képalkotás
 • Átfogó kardiovaszkuláris csomag: Stress echo, TDI, Anatómiai M, IMT és automatikus térfogatáram analízis
 • Intuitív felhasználói felület és teljes funkciójú irányítópanel
 • Többfunkciós, nagyteljesítményű képalkotás

 

Teljesítmény

Az S8 kiemelkedően teljesít, különösen kardiovaszkuláris területen. A nagy képfrissítési sebesség és a nagyfelbontású képminőség jobb diagnosztikai élményt biztosít, mint valaha. Emellett ez az egyetlen rendszer, mely a 4D és az echokardiográfia kombinációját kínálja.

Megbízhatóság

Az S8 a TEE és a gyermek TEE lehetőségét kínálja multi-plane vizsgálófejjel. Ennek eredményeként a kardiológusok könnyebben analizálhatják a hemodinamikai információkat – még újszülöttek esetében is – amiben az S8 egyedülálló.

Kialakítás

Az S8-hoz egyszerre két vizsgálófej is csatlakoztatható. Ez megkönnyíti a hordozhatóságot, ráadásul a készülék egy kiemelkedő formatervű kocsira is rögzíthető, hogy hagyományos ultrahang készülékként is használható legyen.

Használhatóság

Az S8 bár rengeteg funkciót kínál, felhasználói felülete mégis egyszerű, és szinte semmilyen képzésre nincs szükség a használatához.

Érzékelhető érték

A SonoScape az ultrahang készülékek mellett más termékeket nem forgalmaz. Ezért az irányítása, K+F tevékenysége, marketingje és értékesítése kizárólag az ultrahang készülékek területére koncentrál. Így valósítható meg, hogy az S8 alacsony ára ellenére kiemelkedő képminőséget, dizájnt, kompakt kialakítást és különleges funkciókat nyújtson.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SonoScape S8” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük