SonoScape S8Exp

A páciens kényelmét szem előtt tartva, a technológiák és szolgáltatások folyamatos fejlesztésével a SonoScape innováció iránti elkötelezettsége az S8Exp ultrahang készüléket a jelenben és a jövőben is tökéletes választássá teszi. Az ultrahang trendek diktálásában való hitnek, a kitűnőség és az elegancia megöröklésének és elterjesztésének, illetve a folyamatos erőfeszítéseknek köszönhetően a SonoScape bemutatja új modelljét, az S8Exp-et.

Letölthető SonoScape S8Exp prospektus itt.


Leírás

Felhasználóbarát, ergonomikus dizájn

A legfontosabb vezérlőelemek célszerűen az intuitív felületen kerültek elhelyezésre, az összes műveletet egyszerűvé és gyorssá téve. 50°-ban állítható, nagyfelbontású, színes LCD kijelző garantálja a kényelmes láthatóságot bármilyen környezetben.

Erős platform

A SonoScape alapvető képalkotó technológiáival – μ-scannel, PHI-val térbeli összetett képalkotással – ellátott S8Exp kivételes 2D, érzékeny spektrális képalkotást, Color és Power Dopplert biztosít, jól definiálható anatómiát és patológiát jelenítve meg, ill. magasan optimalizált felhasználói környezetet lehetővé téve a meggyőző diagnózis érdekében.

Az S8Exp az elektronikus vizsgálófejek tág vertikumát biztosítja képességeinek maximalizálásáért, így megfelelve az alkalmazások széles skálájának, köztük a gyermekgyógyászatnak, a szülészet-nőgyógyászatnak, a kardiológiának stb.

Tökéletes munkafolyamat

Az S8Exp alkalmazkodik az Ön munkafolyamataihoz, akár a vizsgálóhelyiségben, akár az ágy mellett, akár távoli helyszínen van. A szonográfusok szükségleteire szabott, egyszerűen használható, új platformmal és könnyű adatmegosztást lehetővé tévő számtalan csatlakozási felülettel az S8Exp biztosítja a fejlett klinikai eredményeket, a hatékony munkafolyamatot, valamint a felhasználó- és pácienskényelmet a vizsgálat során.

Az ultramodern, innovatív kialakítású és a klinikailag bizonyított technológiákkal felszerelt S8Exp egy könnyen használható, és megnövelt képminőségű ultrahang berendezés. Nemcsak optimalizált megoldásokat nyújt különböző alkalmazási területek számára, de segít fejleszteni a felhasználói élményt is rutin és nem hagyományos kihívások esetén egyaránt.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SonoScape S8Exp” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük