SonoScape S9 Pro

Az S9 Pro a SonoScape prémium kategóriás hordozható ultrahang-családjának legújabb tagja. A fejlett kijelző-technológiának köszönhetően kiemelkedő pontosságot, gyors és egyszerű diagnózist tesz lehetővé. Ez a trendteremtő és különleges ultrahang-rendszer fejlett klinikai eszközöket, valamint az apró részletek felfedésének lehetőségét biztosítja az orvosoknak, így magabiztosan dönthetnek kritikus helyzetekben is.

Az ergonómiát, a stílust és az egyszerű használatot egyesítő S9 Pro a prémium rendszerek klinikai előnyeit az egészségügy új területei számára is elérhetővé teszi.

Letölthető SonoScape S9 Pro prospektus itt.


Leírás

Részletes leírás

  • 50°-ban állítható, 15”-os LCD kijelző
  • 140°-os nyitási szög, számos kapcsolódási interfész
  • Magasságában állítható, stílusos kocsi
  • Prémium, kemény burkolatú repülős bőrönd
  • Kiváló képminőség

A leggyakrabban használt funkciók az intuitív kezelőfelületen kényelmesen elérhetőek, így téve könnyűvé és pontossá minden műveletet. Az 50°-ban állítható, nagyfelbontású LCD kijelző garantálja a láthatóságot bármilyen környezetben. A kompakt méretnek és a beépített akkumulátornak hála Öné az ellenőrzés bárhol, ahol gyors és pontos válaszra van szükség.

Az S9 Pro kivételes diagnosztikai képalkotásával a megfelelő rendszer vizsgálati feltételek és követelmények széles köre számára. Ez az ergonomikus, pehelysúlyú, hordozható ultrahang-rendszer klinikailag bizonyított technológiákat nyújt a munkafolyamatok, a páciens-ellátás és a felhasználói kényelem javítása érdekében.

Valós idejű 3D (4D)

Kiterjesztett fizikai csatornáival és új platformjával az S9 Pro mind képminőségben, mind frissítési sebességben megfelel a SonoScape S sorozata által felállított új standardoknak. A nagy képkockasebességnek és fejlett technológiáinak köszönhetően az S9 Pro 4D képalkotása könnyedén közvetíti a magzat finom mozgását valamint átfogó 4D adatgyűjtést, -renderelést és utófeldolgozást tesz lehetővé.

Az S9 Pro kifejezetten széles körben használható képalkotó rendszer, mely megfelel napjaink legnagyobb kihívásainak is, a mély alhasi, vaszkuláris vizsgálatoktól a felületi apró részek vizsgálatáig.

Térbeli összetett képalkotás

A térbeli összetett képalkotás a több irányban vezetett ultrahang sugarak segítségével gyűjtött képek szuperponálásával javítja a lumenek falainak megjelenítését.

Pulzusinverziós harmonikus képalkotás

Nagy behatolási mélység és térbeli felbontás egyszerre mind az alapvető, mind a harmonikus echo képalkotásban, nagy sávszélességű átvitel használatával. Az oldalhurkokat és a többszörös visszhangot csökkentő második felharmónikus használatával a PHI kivételes tisztaságot biztosít a teljes képen.

C-Xlasto elasztográfia

A SonoScape új módszerrel támogatja az S9 Pro felhasználóit a szöveti rugalmasság felmérésében. Az elasztográfiai algoritmus a szöveti reakciók különbségeit valós időben detektálja és jeleníti meg különböző grafikus ábrázolásokon keresztül.

Panoráma képalkotás

Az S9 Pro képes valós idejű panoráma képalkotásra a nagyméretű szervek esetében a mérés és a diagnosztikai hatékonyság megkönnyítése érdekében, gyors és pontos információt szolgáltatva a léziók elhelyezkedéséről.

Nagyfelbontású vizsgálófej

Az S9 Pro nagyfelbontású phased array vizsgálófejei megfelelnek a kardiológiai képalkotásban felmerülő nagy képfrissítési sebesség és prémium felbontás követelményeinek. A SonoScape nagy érzékenységű Color Doppler leképezésének hála az S9 Pro minden képzeletet felülmúlóan pontos kardiológiai diagnózist tesz lehetővé.

Stress Echo

A Stress Echo a 2D echokardiográfia és a fizikai vagy farmakológiai stressz kombinációja, mellyel meghatározható a szívizom válasza a stresszre és a koszorúér-betegség diagnózisára ill. értékelésére használható. Az S9 Pro integrált és egyszerűen programozható interfésszel rendelkező Stress Echo csomagja az Ön igényeire szabható a racionalizált munkafolyamatok érdekében a falmozgás pontozásánál és riportálásánál.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SonoScape S9 Pro” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük