SonoScape S9

Az S9 erős és sokoldalú képalkotó eszköz jövőbe mutató dizájnnal. Kompakt, mégis széles körben alkalmazható, így a legjobb megoldást nyújtja Önnek az ultrahang képalkotás területén.

Letölthető SonoScape S9 prospektus itt.


Leírás

Részletes leírás

Multifunkciós erőmű tele innovációval

Az S9 a SonoScape legmodernebb képalkotó technológiáival rendelkező fejlesztése, amely a képalkotás minőségét új szintre emeli és még több diagnosztikai információt biztosít a felhasználók számára.

Térbeli összetett képalkotás

A térbeli összetett képalkotás a több irányban vezetett ultrahang sugarak segítségével gyűjtött képek szuperponálásával javítja a lumenek falainak megjelenítését.

Pulzusinverziós harmonikus képalkotás

Nagy behatolási mélység és térbeli felbontás egyszerre mind az alapvető, mind a harmonikus echo képalkotásban, nagy sávszélességű átvitel használatával. Az oldalhurkokat és a többszörös visszhangot csökkentő második felharmónikus használatával a PHI kivételes tisztaságot biztosít a teljes képen.

Elasztográfia

A SonoScape új módszerrel támogatja az S9 felhasználóit a szöveti rugalmasság felmérésében. Az elasztográfiai algoritmus a szöveti reakciók különbségeit valós időben detektálja és jeleníti meg különböző grafikus ábrázolásokon keresztül.

Stress Echo

Fizikai vagy farmakológiai stresszvizsgálat könnyed megvalósítása. A stressz alkalmazása előtti és utáni mozgóképek egy időben történő megjelenítése hozzájárul az ischemia és a myokardiális életképesség értékeléséhez.

3D/4D hüvelyi transzducer

Az új fejlesztésű 4D hüveliy transzducernek köszönhetően az S9 képes a magzat legapróbb részleteinek megjelenítésére is az első trimeszterben, és kivételes képminőséget nyújt 3D/4D képalkotó módban, növelve az orvosok diagnosztikai bizalmát.

Nagyfelbontású vizsgálófej

Az S9 nagyfelbontású phased array vizsgálófejei megfelelnek a kardiológiai képalkotásban felmerülő nagy képfrissítési sebesség és prémium felbontás követelményeinek. A SonoScape nagy érzékenységű Color Doppler leképezésének hála az S9 minden képzeletet felülmúlóan pontos kardiológiai diagnózist tesz lehetővé.

Intelligens

Hozza működésbe egyetlen érintéssel! A SonoScape ultrahang készülékek a kezdetektől egyet jelentenek a kiemelkedő minőséggel és a kiváló funkcionalitással. Az S9 sem kivétel. Az azonnal rendelkezésre álló érintőképernyőtől kezdve a távirányítóval való működtetésig, a SonoScape S9 tervezésekor a használhatóságot és az egyszerűséget tartottuk szem előtt.

Intuitív grafikus ikonok

A felhasználó átirányítása a vizsgáló módba egyetlen érintéssel.

Kényelmes beállítás

Minden paraméter egyszerűen beállítható az intelligens érintőképernyőn keresztül.

Virtuális billentyűzet

A páciensadatok és az orvosi megjegyzések bevitele a lehető legkönnyebb úton.

Speciális alkalmazási csomagok

Mérési elemek, testjelzések és megjegyzések csoportosítása a különböző alkalmazási területeknek megfelelően.

Vigye magával a csúcsteljesítményt bárhová!

A SonoScape S9 megfelel a legmagasabb ergonómiai standardoknak és a legújabb technológiai innovációkkal is rendelkezik, ami kiváló hordozhatóságot és rugalmasságot tesz lehetővé. A beépített, intelligens és változtatható stílusú érintőképernyővel az S9 új standardot állít fel az ultrahangos vizsgálatok területén, ami példátlanul egyszerű használatot valósít meg.

• 45°-igdönthető 15"-os képernyő

• Érintőképernyő grafikus felhasználói felülettel

• 140°-ban lenyitható

• Rengeteg csatlakozási felület

• Bluetooth-os távirányító

• Két aktív vizsgálófej csatlakozó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SonoScape S9” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük